понеділок, 5 травня 2014 р.

Доброго дня, мої дорогі. Наш блог присвячений здоровю. І це не дивно, адже насьогодні це тема № 1 у всьому світі. Що ж ми маємо на увазі, говорячи про здоровя організму?  Здоров’я   це стан живого організму, при якому всі органи здатні виконувати свої життєві функції. Незнаю, чи згодні ви тут зі мною, однак таке визначення подає нам Wikipedia.
 Наше життя сповнене безліччю проблем, кількість яких, здається, постійно зростає. Якщо тільки від нас залежить можливість позбавитись від шкідливих звичок та займатися спортом, то деякі речі ми просто не в змозі контролювати. Забруднена екологія, невиліковні хвороби, шалений ритм життя, навіть харчування вже від нас не залежить. Ми вже не належимо собі. Як говорять, краще бути підготовленим до всього. Знаючи прості (хоча б елементарні) правила, ми можемо захистити себе від багатьох поганих сценаріїв. Тому для людей, які піклуються про себе, які хочуть знати більше про те, як вберегти себе та своїх рідних від хвороб, як жити так, щоб можна було насолоджуватись життям, ми створили «Клуб здоровя» .  Це, так би мовити, заняття за інтересами.
 Ми пропонуємо зустрічі з фахівцями, які будуть розповідати вам про те, що вас турбує найбільше! А перегляд літератури дасть змогу знайомитись з цікавою та корисною інформацією.

Немає коментарів:

Дописати коментар